Hammaste implanteerimisele eelnevad seotud protseduurid.

by CreativelyCoded on Märts 22, 2023 | Postitatud

Igemete suurendamine. Kes vajab igemete suurendamist ja miks?

Igemete suurendamine on pehmete kudede mahu suurendamine igemete siirdamise teel.

Implantoloogias on see mõnikord vajalik selleks, et tagada implantaadi aluspõhjaluu piisav kaitse implantaadi piirkonnas, kus on vaja piisavat pehmete kudede paksust. Luu külge kinnitunud igemekoe ebapiisava mahu korral tekib luu ümberkujundamine, mis võib viia implantaadi paljastumiseni ja seejärel põletikuni implantaadi ümber ning implantaadi kaotuseni.

Loe edasi

Hambaimplantaatide maksumus.

by CreativelyCoded on Märts 22, 2023 | Postitatud

Läänemere Hambakliinikus maksab hambaimplantaadi paigaldamine „võtmed kätte“ põhimõttel 1399* eurot. Hinna sisse kuuluvad:

Loe edasi

Korduma kippuvad küsimused hambaimplantaatide kohta.

by CreativelyCoded on Märts 22, 2023 | Postitatud

Implantaatidega seotud riskid, milline on elulemus?

Loe edasi

See on küsimus, mida meie spetsialistid kuulevad pidevalt nii hambaravitoolis istuvatelt patsientidelt kui ka sõpradelt, sugulastelt ja tuttavatelt, kellel on raske koguda julgust tulla vähemalt arsti juurde konsultatsioonile. Ja mida kauem me hambaarsti juurde minekut edasi lükkame, seda rohkem probleeme tekib ja seda suuremaks muutub hirm.

Loe edasi

Lugupeetud patsiendid!

Meil on hea meel tutvustada teile uut arstide poolt heaks kiidetud suuhügieeni- ja tervisetoodete e-poodi Medshop24.ee, mis on loodud Läänemere Hambakliiniku patsientide mugavuse nimel.

Loe edasi

News home

test